导 航
楼主: EngineerWayne

[大洋洲城市] Pictures of Auckland, New Zealand

EngineerWayne 发表于 2020-4-23 22:41
谢谢分享,不过要突出一下为奥克兰天际线增色不少的The Pacifica也几乎结构封顶了,这个楼实际高190左右 ...

这楼比较瘦,所以显高

登得高 发表于 2020-4-23 21:29
我感觉自己此刻就是一颗柠檬

谢谢你的支持

在建高楼很多  

396 发表于 2020-4-24 17:57
在建高楼很多

谢谢支持

Hello everyone,
你好,每个人,
I am delighted to share my first post here today.
今天我很高兴分享我第一次上传。
Firstly, I will have to say sorry as my work laptop has locked the keyboard function which does not allow me to type any languages other than English. If you can't read it, please just concentrate on the pictures, I'm pretty sure you will more or less enjoy them
首先,我很抱歉我的平板键盘功能锁定,只允许我打字英语。如果你不能了解,请把注意力集中在图片,我很乐意确保你或多或少欣赏这些图片。
Just some additional information, I was originally from Changzhou, Jiangsu Province and migrated to Auckland quite a while ago. Missing my hometown though...
附加一些信息,我祖籍是苏州省,常州市,移民奥克兰一段时间。尽管我想念我的家乡~~
The photo was taken by my iphone 6S with some of them slightly edited. So sorry if the quality of pictures does not meet your expectations.
这些照片由我的iphone 6S拍摄和经过轻微的编辑。所以抱歉如果照片质量没有达到你们的要求。
Just in case you might wonder how come not many people appear on the street, as some were taken during the current lockdown when I was walking around my housing area.
仅是以防你们好奇不是很多人出现在街上,当我在我的小区溜达时候,这段时间封锁部分人居家隔离。
Please see below:
请看下图

你好,每个人,
今天我很高兴分享我第一次上传。首先,我很抱歉我的平板键盘功能锁定,只允许我打字英语。如果你不能了解,请把注意力集中在图片,我很乐意确保你或多或少欣赏这些图片。附加一些信息,我祖籍是苏州省,常州市,移民奥克兰一段时间。尽管我想念我的家乡~~这些照片由我的iphone 6S拍摄和经过轻微的编辑。所以抱歉如果照片质量没有达到你们的要求。仅是以防你们好奇不是很多人出现在街上,当我在我的小区溜达时候,这段时间封锁部分人居家隔离。请看下图

脆弱 发表于 2020-4-28 08:43
Hello everyone,
你好,每个人,
I am delighted to share my first post here today.

Good translation, thanks.

Obtained from the internet.

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册

x

想问一下新西兰虫子多吗(听说澳大利亚虫子超多)

好帖,感谢分享,楼主多多发图

Nice picture!

CNSATO 发表于 2020-5-8 20:21
想问一下新西兰虫子多吗(听说澳大利亚虫子超多)

你好,感觉不多,从来没被蚊子叮过。澳洲和新西兰在气候和动植物种类上的差异还是蛮大的。新西兰出名的是可爱的几维鸟(国鸟)以及美丽的银蕨。

山水喜相逢 发表于 2020-5-8 22:55
好帖,感谢分享,楼主多多发图

好的,谢谢支持

Basten的故事 发表于 2020-5-9 11:32
Nice picture!

Thanks for support!

也许这就是世外桃源该有的样子吧...

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册

x